A fost publicată lista posturilor pentru TITULARIZARE. Peste 800 de posturi în Olt/LINK-urile

914

Ministerul Educației a lansat aseară site-ul Titularizare 2019, publicând lista posturilor disponibile pentru titularizarea din acest an. Oltenii interesați de un post la catedră pot găsi listele cu posturile vacante cu viabilitate de cel puțin 4 ani și cele sub 4 ani, dar și lista posturilor incomplete (plata cu ora).

17 iulie este data din acest an stabilită pentru examenul de titularizare – proba scrisă, însă calendarul cuprinde numeroase etape, ce se vor încheia pe 31 iulie prin repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.

Aseară, ministerul a lansat site-ul Titularizare 2019, publicând lista posturilor, dar și linkuri spre principalele informații legate de titularizare. Oltenii care țintesc un post în învățământ pot vedea astfel care sunt posturile complete pe care pot da examen, dar și posturile incomplete din județ, dar și din alte județe.

Datele sunt în curs de actualizare. Lista posturilor vacante/rezervate complete cu viabilitatea de cel puţin 4 ani din OLT ordonate după disciplină cuprinde, în mare parte, posturi pe educație fizică, eductaor și învățător, dar și posturi la Palatul Copiilor (judo, jocuri logice) și Școala de Muzică a Colegiului Nicolae Titulescu Slatina (pian, vioară). Acestea pot fi accesate AICI:

http://titularizare.edu.ro/2019/generated/files/j/index.html#OT

Lista posturilor vacante/rezervate complete cu viabilitatea mai mică de 4 ani din OLT  ordonate după disciplină cuprinde posturi la liceele tehnologice, cluburile și palatul copiilor (dans popular, dans contemporan, gimnastică ritmică, etc), învățător, educator, profesor limba rromani, posturi la Școala Postliceală Sanitară, Școala de Muzică sau la unitățile adresate educației copiilor cu cerințe speciale. Acestea pot fi accesate AICI:

http://titularizare.edu.ro/2019/generated/files/j/index.html#OT

Lista posturilor vacante/rezervate incomplete din OLT  ordonate după disciplină:

http://titularizare.edu.ro/2019/generated/files/j/index.html#OT

Calendar titularizare 2019

  • 15 mai Reactualizarea listei posturilor didactice/catedrelor vacante/ rezervate
  • 16 – 24 mai Înscrierea la concursul de titularizare, inclusiv pentru absolvenții promoției 2019, la inspectoratele școlare
  • 17 – 27 mai Verificarea și avizarea dosarelor candidaților la titularizare de către comisia județeană de organizare a concursului și consilierul juridic al inspectoratului școlar
  • 30 mai Afișarea listei candidaților înscriși și a graficului privind susținerea probelor practice/orale și a inspecțiilor speciale la clasă;
  • 31 mai – 28 iunie Probele practice/orale și Inspecțiile speciale la clasă
  • 17 iulie Proba scrisă: examenul de titularizare
  • 23 iulie Afișarea rezultatelor la titularizare
  • 23 – 24 iulie Depunerea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare
  • 30 iulie Afișarea rezultatelor finale la titularizare
  • 31 iulie Repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.