FOTO/VIDEO Afaceri distruse la Caracal. Două magazine au ars ca o torţă

2662

Doi patroni din Caracal şi-au văzut afacerile transformate în scrum după ce spaţiile comerciale deţinute în zona centrală a municipiului au fost cuprinse de flăcări. Pompierii chemaţi în ajutor nu au reuşit să mai salveze marfa aflată în spaţiile comerciale. Incendiu care a cuprins cele două magazine, unul de mobilă, celălalt de tâmplărie PVC, a fost provocat de un scurt circuit la un conductor electric.

Pompierii Detașamentului Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au intervenit în municipiul Caracal, strada Antonius Caracalla, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două spații comerciale.
,,La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materiale textile și obiecte de mobilier aflate în cele două spații comerciale, cu flacără și degajări mari de fum. 
Pentru lichidarea incendiului și eliminarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore.
Au ars 25 de elemente de mobilier ( șifoniere, colțare, mobilă de bucătărie ) într-un spațiu comercial, iar în cel de-al doilea au ars tâmplăria din PVC, electronice și materiale textile ( îmbrăcăminte ).,, au declarat reprezentanţii ISU Olt.
Pompierii au stabilit drept cauză a producerii incendiului un scurtcircuit electric produs de un conductor defect.