FOTO/ VIDEO Accident cu trei mașini și patru victime pe DN65, la Găneasa. Traficul este blocat

1817

Trafic blocat pe DN 65 în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară care tracta o platformă pe care se aflau două mașimni. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală, una fiind transportată la SJU Slatina.

Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă la intrarea în Găneasa dinspre Slatina. În cele trei autovehicule se aflau nouă persoane. Echipajul SMURD a asistat medical patru persoane. La UPU Slatina a fost transportată o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, cu dureri lombare.

In urma evenimentului, microbuzul, care tracta semiremorca, a blocat DN 65, fapt ce a condus la blocarea circulației pe DN 65. Polițiștii Serviciului Rutier sunt la fata locului in vederea stabilirii împrejurarilor producerii evenimentului. Ei au deviat traficul  DJ 677- DN 64, ruta Slatioara-Salcia-Ganeasa

In urma testarii cu aparatul alcooltest, in cazul conducatorului unuia dintre autoturisme a rezultat o concentratie de 0.81 mg/L alcool pur in aerul expirat.
Accidentul s-a produs, susțin polițiștii, ca urmare a manevrelor unui șofer care consumase alcool. Oamenii legii susțin că, unul dintre conducatorii auto, care se deplasa cu un autoturism din directia Slatina – Ganeasa, pe fondul consumului de alcool, intr-o curba usoara, ar fi patruns pe sensul opus, unde ar fi intrat in coliziune cu un microbuz si un autoturism. Microbuzul s-a rasturnat cu platforma pe carosabil, blocand traficul pe ambele sensuri.