VIDEO REVOLTĂTOR Un moș, violator în serie. Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor după ce a agresat femei pe bandă rulantă

427

Un bărbat de 61 de ani, condamnat de mai multe ori pentru viol, eliberat condiționat cu doar câteva lui în urmă, a batjocorit două femei. El a reajuns în arest după ce oamenii legii l-au surprins în flagrant în timp ce agresa fizic o altă femeie. Bărbatul va trebui să dea socoteală pentru mai multe violuri și tâlhărie calificată.

Bărbatul fusese recent eliberat condiționat din pușcărie după ce, în 2014, a violat o altă femeie, la scurt timp după ce tocmai scăpase din închisoare. Conform poliției, violatorul a stat mai mult în penitenciare decât în libertate, fiind condamnat pentru o serie de violuri.

Pe 22.02.2019, la miezul nopții, Sectia 5 Poliție a fost sesizată de către o tânără de 34 ani, cu privire la faptul că, după ce ieșit de la metrou, a fost acostată de un bărbat, care sub amenințare cu un obiect tăietor – înțepător, a condus-o intr-o baracă de pe un teren viran, unde a fost agresată fizic si obligată să întrețină raporturi sexuale cu acesta.

La scurt timp, bărbatul a fost prins in flagrant de către polițiști ai Sectorului 1, în timp ce agresa fizic o altă victimă, in varsta de 27 ani, obligând-o să întrețină raporturi sexuale, intr-o cladire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din sectorul 1.

Oamenii legii au stabilit că, bărbatul ar fi deposedat victima de suma de 500 euro, bani ce au fost găsiți asupra sa în momentul depistarii.

Suspectul a fost condus la Serviciul Investigații Criminale din cadrul Sectorului 1 Poliție , pe numele acestuia fiind deschis dosar penal pentru 2 infracțiuni de viol si tâlhărie calificată.

Pe numele bărbatului de 61 de ani a fost emisă ordonanță de reținere de către procurori, aceștia solicitând pe numele individului emiterea unui mandat de arestare preventivă.