Doi valutiști, prinși „la lucru” de polițiștii SICE în Slatina. Vezi ce au pățit

233

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au prins ieri doi valutiști slătineni în timp ce efectuau schimburi valutare ilegale. Cei doi s-au ales cu amendă de 10.000 de lei, fiindu-le confiscați banii pe care îi aveau asupra lor- 1.000 euro și 2.100 lei.

Polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt  au acționat ieri pe raza municipiului Slatina pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite săvârșite cu ocazia operațiunilor de schimb valutar. Ei au depistat doi bărbați, de 65 și 53 de ani, ambii din municipiul Slatina, în timp ce schimbau valută.

„Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au aplicat  două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 R, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Totodată, ca măsura complementară, polițiștii au confiscat 1000 de Euro și 2.100 de lei, sume ce ar fi fost folosite la activitatea ilicită. Activitățile desfășurate de polițiști vor continua în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilicite.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.