Zi specială de 8 Martie la Slatina, cu Krypton și poezie

62

Începând de azi, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina se pun în vânzare biletele pentru seara specială dedicată reprezentantelor sexului frumos.

O zi specială, cu un spectacol special va organiza Primăria Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural Eugen Ionescu pentru doamne și domnișoare. Un spectacol de muzică și poezie, susținut de Trupa Krypton și poetul Andrei Novac.

Spectacolul „O parte din noi“ va începe pe 8 martie, ora 18,30, și este inclus în cadrul proiectului muzical „KRYPTON -Unplugged“ la care a fost cooptat și poetul Andrei Novac.

„Acest proiect a fost creat într-o formulă restrânsă cu gândul că o chitară, o voce și un bas pot transmite o vibrație, un mesaj, unui public ce a crescut cu muzica noastră. Departe de „armata” decibelilor și a sonorităților electrice, de data aceasta redefinind un spațiu acustic, cald, ne apropiem de vechii nostri fani, dar și de generația nouă, cu piese scrise acum două decenii dar și cu noutăți interpretate acustic, într-un spectacol intitulat în continuare: „O parte din noi”. O parte din noi, din voi, din sufletul vostru, din amintirile și trăirile voastre, trăite de toți, povestite de noi.“, transmite Trupa Krypton.

Biletele se pun în vânzare începând de azi, ora 16,00 la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu, la un preț de 15 lei.