GALERIE FOTO/Un grup de romi a oprit o mașină în trafic la Valea Mare, agresând șoferul și pasagerii. Victimele reclamă și furtul din portofel a 10.400 lei

1055

Scandal în trafic ieri după-amiază, pe raza localității Valea Mare: o mașină a fost oprită de patru persoane de etnie rromă, iar de aici până la bătaie a fost doar un pas, fiind nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor.

„Poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 34 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Sterpi, din comuna Valea Mare, ar fi fost oprit în trafic de un alt bărbat, care i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. Conducătorul auto şi cei doi pasageri au coborât din vehicul, fiind agresaţi de patru persoane, care ar fi spart şi parbrizul autoturismului.“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agent principal Alexandra Dicu.

Șoferul mașinii oprite în trafic de grupul de rromi a ajuns la spital, cu răni în zona feţei.

Pe lângă faptul că a fost bătut și i-a fost lovită mașina, șoferul acuză și că ar fi fost jefuit de banii pe care îi avea în portofel, o sumă deloc mică.

„Conducătorul auto a sesizat faptul că la revenirea în autoturism a constatat lipsa portofelului său, în care s-ar fi aflat suma de 10.400 lei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi furt“, mai transmite IPJ Olt