Concert caritabil și workshop de dezvoltare personală pentru a DĂRUI VIAȚĂ Andreei Vlad

418

„Împreună pentru Andreea Vlad” este sloganul unor campanii demarate de prieteni ai tinerei slătinence Andreea Vlad, aflată la tratament în Turcia pentru a învinge cancerul (mezoteliom malign epitelioid), care încearcă să strângă suma de 35.000 de euro, din care s-au strâns până acum 18.812 euro. Mâine, ziua în care tânăra va fi operată, va fi organizat un concert caritabil, iar sâmbătă un workshop de dezvoltare personală.

Solistul profesionist de la Ansamblul „Doina Oltului” Marian Toma, împreună cu soția, psihologul Andreea Gheorghe, prieteni ai tinerei slătinence Andreea Vlad, au demarat pe lângă campania online lansată de strângere de fonduri și alte activități caritabile menite să dăruiască VIAȚĂ.

Cum din suma necesară luptei cu cancerul s-au strâns până acum pe platforma online circa 53%, cei doi prieteni ai tinerei de 30 de ani vor organiza zilele următoare un concert caritabil și un atelier de dezvoltare personală, pentru a atrage cât mai multe persoane care să se implice în a-i da Andreei o șansă la viață.

„Mi-am dorit să o ajut pe Andreea și câțiva colegi au acceptat și mi s-au alăturat în acest concert caritabil pe bază de donație. Noi vă cântăm, ne simțim bine cu toții, ne distrăm, iar Andreea primește o nouă șansă la viață!”, spune Marian Toma. Concertul va fi organizat mâine, ora 19.00, la centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina, pe scenă urcând alături de solistul organizator și sora acestuia, Elena Toma, Taraful Romanați și Alina Dumitrescu.

Sâmbătă, între orele 11.00- 13.00, psihologul Andreea Gheorghe va organiza, pe bază de donație, workshop-ul de dezvoltare personală cu tema SCHIMBAREA PERSPECTIVEI, la cabinetul de pe strada Profesor Victor Biltz, nr 10, Slatina. „Noi învățăm ceva nou, despre noi și ceilalți, ne depășim limite, acceptăm provocări, iar Andreea primește o șansă la viață! Sunt 10 locuri disponibile, iar dacă sunt mai mulți înscriși, o să mai facem o sesiune de workshop după- amiaza, probabil de la 17:00-19:00. Accesul la workshop va fi pe bază de DONAȚIE. Orice sumă este importantă.”, a transmis psihologul.

Andreea Vlad se află în Turcia, fiind mâine supusă unei intervenții chirurgicale. Vestea că suferă de cancer a venit fulgerator. Tipul de cancer depistat este de obicei diagnosticat în ultimul stadiu, dar ea ARE O ȘANSĂ că totul va fi bine pentru că l-a descoperit la începutul evoluției, în urma unui control de rutină.

Mai multe despre cazul Andreei:

O slătineancă de 30 de ani are nevoie de AJUTOR. Prietenii strâng bani pentru tratament în Turcia