VIDEO/ Bercea Mondial a părăsit penitenciarul. Ce i-au interzis magistrații pe perioada de supraveghere

606

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, liberat condiționat de magistrații Tribunalului Mehedinți, a părăsit penitenciarul Drobeta Turnu Severin, plecând spre casă. Până la data împlinirii duratei pedepsei- septembrie 2021, el trebuie să respecte anumite obligații.

Așteptat de fiica Izaura și fiul Laurențiu la poarta penitenciarului, Bercea Mondial a ieșit în fugă spre mașină, vesel, declarând că „Cea mai bună pușcărie din țară e asta de la Drobeta Turnu Severin. Cel mai bun director!”.

Bercea Mondial a ieșit din pușcărie

Primele imagini cu Bercea Mondial liber. Vezi pe cine a lăudat!

Publiée par Realitatea Oltului sur Vendredi 8 février 2019

 

Instanța a dispus liberarea condiţionată a condamnatului Anghel Sandu de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 244/2017, emis în baza sentinţei penale nr. 209/2017 a Tribunalului Dolj. El are însă de respectat anumite obligații. Printre acestea, „În baza art. 100 alin. 6 C.p. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi data împlinirii duratei pedepsei – 24.09.2021, constituie termen de supraveghere pentru condamnat. În baza art. 101 alin. 1 C.p. Condamnatul se va supune următoarelor măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele persoanei desemnate cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, orice schimbare a locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 102 alin. 1 din C.p. Informaţiile prevăzute la literele c), d) şi e) se comunică Serviciului de Probaţiune Olt. (…)Pune în vedere condamnatului că dacă va mai comite infracţiuni sau nu va respecta măsurile de supraveghere ori nu va executa obligaţiile ce îi revin pe durata termenului de supraveghere, se va dispune revocarea liberării şi executarea restului de pedeapsă, potrivit art. 104 alin. 1 şi alin. 2 din C.p.. Supravegherea respectării măsurilor şi executării obligaţiilor de către condamnat se face de Serviciul de Probaţiune Olt, căruia i se va comunica o copie a prezentei decizii