Bercea, trimis de instanță la ȘCOALĂ să învețe o meserie și obligat să nu folosească arme

484

Bercea Mondial este obligat de instanță să se califice profesional. Magistrații i-au impus acestuia să urmeze un curs de calificare și îi interzic să dețină orice categorie de armă.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, liberat condiționat de magistrații Tribunalului Mehedinți, a părăsit penitenciarul Drobeta Turnu Severin, plecând spre casă. Până la data împlinirii duratei pedepsei- septembrie 2021, el trebuie să respecte anumite obligații.

Printre acestea, se numără și obligația de a învăța o meserie, dar și cea de a nu se apropia de vreo armă.

„În baza art. 101 alin. 2 lit. a din C.p. Impune condamnatului să urmeze un curs de calificare profesională. În baza art. 101 alin. 2 lit. g din C.p. Impune condamnatului să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. Măsurile de supraveghere şi obligaţia de a urme un curs de calificare profesională se vor executa de la data liberării, pe o perioadă egală cu o treime din durata termenului de supraveghere, potrivit art. . 101 alin. 5 teza I din C.p.. Obligaţia de a nu deţine, a nu folosi şi a nu purta nicio categorie de arme se va executa pe toată durata termenului de supraveghere potrivit art. 101 alin. 5 teza II din C.p… „