VIDEO/ Autobasculante noi pentru deszăpezire pentru Drumurile Naționale Slatina

128

Secția Drumuri Naționale Slatina a primit autobasculantele noi dotate cu echipamente pentru deszăpezire, achiziționate de CNAIR.

Flota de utilaje a SDN Slatina s-a îmbogățit cu 4 utilaje noi, performante. Conducerea Direcției Regionale Drumuri și Poduri Craiova a semnat astăzi ordinul de transfer către cele cinci secții subordonate a autobasculantelor dotate cu echipamente pentru deszăpezire.

„Autobasculante au fost achiziționate de către CNAIR, făcând parte din programulde reînnoire a parcului auto și de utilaje, program derulat de Direcția Mecanizare.  Autobasculante sunt model EURO 6, producție 2018 și se vor folosi și în timpul verii la activitățile curente derulate de SDN-uri. Autobasculante au fost achiziționate din fonduri proprii ale CNAIR.”, a anuntat DRDP Craiova.

Conducerea DRDP Craiova a semnat astăzi ordinul de transfer către cele cinci secții subordonate a autobasculantelor dotate cu echipamente pentru deszăpezire. Autobasculante au fost achiziționate de către CNAIR, făcând parte din programul conducerii de reînnoire a parcului auto și de utilaje, program derulat de Direcția Mecanizare. Autobasculante sunt model EURO 6, producție 2018 și se vor folosi și în timpul verii la activitățile curente derulate de SDN-uri. Autobasculante au fost achiziționate din fonduri proprii ale CNAIR.

Publiée par DRDP Craiova sur Jeudi 7 février 2019

Autobasculantele Ford Trucks 3542D 6×4 sunt dotate cu lamă pentru zapadă și răspanditor de materiale antiderapante și urmează să fie folosite de către Drumurile Naționale după ce va trece sezonul rece și pentru alte activități specifice, cum ar fi transportul agregatelor destinate stațiilor de asfalt.