Poliția Coteana a făcut „prăpăd” în 3 ore, în trafic și magazinele sătești: amenzi de peste 5000 de lei

1015

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Coteana au desfășurat ieri o acțiune pe raza comunelor arondate, ce a vizat atât circulația pe drumruile publice, cât și comercializarea bunurilor alimentare de către magazinele sătești.

Doar 3 ore le-au trebuit ieri polițiștilor Secției Rurale Coteana pentru a depista mai multe nereguli pe raza comunelor arondate, oamenii legii aplicând sancțiuni contravenționale în valoarea de peste 5000 de lei.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au controlat 6 societăți comerciale, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990R, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, valoarea totală a amenzilor fiind de 1.500 de lei. Pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, polițiștii Secției de Poliție Coteana au aplicat în cele 3 ore in care au acționata 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.610 lei.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării  țigarete, sticle de băuturi alcoolice și suma de 345 lei, iar pe linia circulației au retras 2 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

„Polițiștii vor continua activitățile preventive în acea zonă. „, anunță IPJ Olt.