Senatorul Siminica Mirea: „Îmi doresc ca munca mea să se ridice la înălțimea așteptărilor dumneavoastră! Aștept propuneri și sugestii”

63
Siminica Mirea

Unul dintre cei mai activi parlamentari de Olt, senatorul Siminica Mirea, lansează încă o dată, la începutul noii sesiuni parlamentare, invitația celor pe care-i reprezintă, de a-i propune subiecte de interes public în care se poate implica.

 

Vocea celor pe care-i reprezintă în Parlament trebuie ascultată, iar propunerile și problemele lor ascultate și rezolvate, este de părere senatorul de Olt Siminica Mirea, unul dintre cei mai activi parlamentari olteni. La începutul noii sesiuni, alesul Oltului a reînnoit pe rețeaua de socializare invitația adresată tuturor cetățenilor județului de a i se adresa cu sugestii.

„Săptămâna aceasta a reînceput activitatea în cadrul unei noi sesiuni parlamentare. Îmi doresc ca munca mea să se ridice la înalțimea așteptărilor dumneavoastră, iar proiectele pe care le voi demara să reprezinte un real succes. Voi continua să promovez, alături de colegii din comisia pentru agricultură, inițiativele cele mai benefice pentru dezvoltarea acestui domeniu. În acest sens, vă voi ține la curent, în perioada următoare, legat de proiectele pe care le voi demara sau susține. De asemenea, aștept propuneri și sugestii din partea dumneavoastră referitoare la chestiuni de interes public. Vă mulțumesc anticipat pentru încrederea acordată!”, a postat senatorul.

Siminica Mirea se află la primul mandat de parlamentar, putându-se lăuda cu 45 de inițiative legislative, 39 de întrebări și interpelări și 9 declarații politice.