Traficant de droguri, prins în flagrant, la un peco din Slatina, când primea cocaina din Spania

826

Cu pachete de cocaină ascunse într-o imprimantă sosită prin colet din Spania a fost prins un slătinean în flagrant ieri. El va fi prezentat azi Tribunalului Olt pentru arestare preventivă.

Polițiștii din Olt au depistat două persoane bănuitede trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc. Peste 1,5 kilograme de cocaină au fost confiscate în urma unui flagrant delict, pe raza municipiului Slatina.

ʺIeri, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au depistat două persoane, de 17 și 42 de ani, în timp ce ridicau un colet care conținea o imprimantă înfășurată în folie de protecție.  În interiorul acesteia, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 g.ʺ, anunță IPJ Olt.

Cei doi, bărbatul de 42 de ani, și o femeie de 17 ani, au așteptat coletul la un peco de la intrarea în municipiu dinspre Craiova , acesta fiind adus de un autocar din Spania. În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 42 de ani.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză va fi prezentat Tribunalul Olt, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc.