Școala din Olt Ambasador a Parlamentului European, invitații pentru europarlamentarii români

64

Vizitat anul trecut de mai mulți europarlamentari români și desemnat Școală Ambasador a Parlamentului European, Liceul Teoretic Petre Pandrea Balș a lansat și pentru anul acesta invitații reprezentanților țării noastre în PE pentru a ajunge în orașul de pe Olteț.

Elevii Liceului Petre Pandrea Balș au câștigat anul trecut cea de-a doua ediție a competiției naționale Școală Ambasador a Parlamentului European. Liceul oltean s-a plasat pe primul loc în clasamentul celor 25 de şcoli participante la acest program naţional. Dacă anul trecut liceul oltean s-a bucurat de vizita unor europarlamentari printre care Maria Gabriela Zoană, Laurențiu Rebega, Marian- Jean Marinescu și Norica Nicolai, și anul acesta elevii își doresc să învețe de la reprezentanții României în PE, așa că au reînnoit invitațiile.

Astfel, în acestă săptămână, ambasadorii juniori coordonaţi de ambasadorul senior Graţiela Loghinaş au realizat o nouă scrisoare de invitaţie pentru reprezentanţii României în Parlamentul European, în vederea organizării unor sesiuni de discuţii cu teme de interes european.

Pe aceeași temă:

Primul pe țară: Liceul Petre Pandrea Balș, desemnat Școală Ambasador a Parlamentului European