Pompier oltean, de două ori medaliat de Președintele României, pensionat

231

După 28 de ani de activitate, în care a fost premiat chiar de către președinele țării, de două ori, plutonierul adjutant ( r ) Ion Brodeală, a pus punct carierei militare pe 31 ianuarie.

Astăzi, conducerea ISU Olt a felicitat, urându-i pensie lungă, un angajat care a făcut cinste timp de 28 de ani carierei militare în arma pompieri. Plutonier adjutant (r) BRODEALĂ Ion, a trecut în rezervă, cu drept la pensie. Acesta și-a început cariera militară în anul 1991, iar în semn de apreciere pentru modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, a fost decorat de Președintele României, în anul 2006 și în anul 2012, cu Ordinul Militar „Bărbăție și Credință” clasa a III a și clasa a II a, cu însemn pentru militari.

„Doresc să îi mulțumesc domnului Plutonier adjutant (r) BRODEALĂ Ion pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul carierei militare, pentru modul în care s-a implicat în activitățile unității și pentru aportul adus la modernizarea Inspectoratului. Vă doresc multă sănătate și să vă bucurați de pensie cât mai mulți ani!”, i-a transmis locotenent-colonel Adrian TĂNASE, Inspector Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt.