VIDEO/ Ședințele CL Corabia, transmise pe facebook

394

Orice cetățean al orașului Corabia poate afla ce decizii iau aleșii locali fără a se prezenta în ședințele de consiliu, publice, ci accesând de pe mobil, tabletă sau PC pagina de socializare a administrației locale.

ʺConducerea Primăriei Corabia dorește să asigure transparență totală în procesul de luare a deciziilor. De aceea, la inițiativa domnului primar, Iulică Oane, și a Consiliului Local, toate ședințele ordinare ale Consiliului Local Corabia, vor fi înregistrate și postate pe pagina de Facebook a primariei Corabia.Astfel, toți cetățenii orasului Corabia vor cunoaște în cel mai scurt timp cum se desfășoară discuțiile și cum se iau deciziile în administrația publică localăʺ, a postat Primăria Corabia.

Așadar, ședințele nu vor fi postate live, însă la scurt timp de la susținere. Astăzi, primăria Orașului Teilor a postat prima ședință de CL din acest an:

Conducerea Primăriei Corabia, dorește să asigure transparență totală în procesul de luare a deciziilor. De aceea, la inițiativa domnului primar, Iulică Oane, și a Consiliului Local, toate ședințele ordinare ale Consiliului Local Corabia, vor fi înregistrate și postate pe pagina de Facebook a primariei Corabia.Astfel, toți cetățenii orasului Corabia vor cunoaște în cel mai scurt timp cum se desfășoară discuțiile și cum se iau deciziile în administrația publică locală. Va prezentam Sedinta Consiliului Local Corabia de astazi, 31 Ianuarie 2019

Publiée par Primăria Oraşului Corabia sur Jeudi 31 janvier 2019