Caută persoana care a uitat banii în bancomat!

882

Un gest de omenie și responsabilitate civică, un gest ce ar trebui să fie normal într-o lume civilizată: o slătineancă a găsit în bancomat banii uitați ai persoanei care utilizase ATM-ul înainte și a apelat la Poliția Slatina pentru a identifica păgubita.

Astăzi, o slătineancă ce a dorit să ridice bani de la un bancomat din municipiu a avut surpriza de a găsi la aparat banii uitați ai persoanei care i-a extras înainte. Fără să stea pe gânduri dacă ar trebui să-și însușească banii găsiți, femeia a considerat un gest normal returnarea, așa că a apelat la poliție pentru a identifica păgubitul. Cum rețeaua de socializare și-a dovedit eficiența în multe cazuri, polițiștii au postat povestea pe facebook.

„Aceasta doamna din Slatina a dorit să scoată bani de la un bancomat din Slatina, dar a observat o persoana in fata ei care încerca același lucru , dar grăbindu-se a uitat sa-si ridice banii! A sunat la poliție și a predat banii! Asteptam persoana care a uitat banii in bancomat sa ne contacteze! Azi 30.01.2019. Multumim, stimată doamnă!”, a postat Poliţia Slatina pe pagina Traffic Police.RO