Șoferul accidentului transmis live pe facebook, cu doi morți și doi răniți, ÎNCHISOARE 4 ani și 2 luni

1652

Ion Cismaru, din Găneasa, șoferul care la finele lunii iunie anul trecut a provocat un accident la Slătioara în care și-au pierdut viața două persoae, alte două fiind rănite, a fost condamnat ieri la 4 ani și 2 luni de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Beat şi pus pe distracţie, preocupat de transmisia pe facebook făcută de pasagerul din dreapta față, un șofer din Găneasa aflat la volanul unei maşini marca BMW, înmatriculate în Olt, a făcut armonică un Logan de Dolj, care circula regulamentar. Accidentul a avut loc în comuna Slătioara, vara trecută, iar în tragicul eveniment rutier a murit soferul nevinovat şi o pasageră din autoturismul condus de şoferul inconştient, în vârstă de 36 de ani, din Găneasa.

Magistrații Judecătoriei Slatina l-au condamnat ieri, în primă instanță, la 4 ani și 2 luni de închisoare pe Ion Cismaru, pedeapsa cumulată pentru ucidere din culpă (3 ani și 6 luni), vătămare corporală din culpă (6 luni închisoare) și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe (1 an și 6 luni).

Decizia nu este definitivă.

Mai multe despre accident:

Inconștiență ucigașă transmisă live