Gaze pentru alte 31 de familii din Caracal. Se lucrează pe str. Col Ionescu Paul

94

Lucrările pentru extinderea reței de gaze naturale continuă în Caracal, pe încă 6 străzi. Primăria asigură cofinanțarea investiției din bugetul local.

La solicitarea a zeci de familii care și-au construit case și în urma dezvoltării unor zone ale municipiului, Primăria Caracal va suporta în mare parte, din bugetul local, cheltuielile privind investiția în extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în municipiu. În această săptamană, lucrările continuă pe strada Colonel Ionescu Paul, stradă care este inclusă în etapa I.

„Gazele vor ajunge astfel și pe străzile: Col. Ionescu Paul, Intrarea arh. Ion Mincu, Spicului, Armoniei, Sabinelor și Petre Puican. Pentru aceste străzi, cofinanțarea din bugetul local se ridică la circa 155.000 de lei, solicitarea fiind făcută de 31 de familii.”, a anunțat viceprimarul Octavian Stănescu.

Participarea financiară a primăriei în colaborare cu operatorul licențiat Distrigaz Sud Rețele se face în urma refuzului operatorului de a suporta investiția, motivând că racordarea nu este economic justificată.