Polițiștii nu mai caută în halda de gunoi trupul bărbatului presupus ucis și îngropat acolo

311

Miercuri, polițiștii slătineni au sistat căutările la groapa de gunoi a Slatinei în cazul bărbatului presupus ucis și îngropat acolo. Biogazul nu le mai permite excavarea.

Nouă zile au săpat cu excavatoarele și au căutat cu câini oamenii legii la halda de gunoi a Slatinei trupul lui Gigel Crăciun, slătineanul în vârstă de 41 de ani, dispărut la începutul lunii octombrie anul trecut și despre care există indicii că ar fi fost ucis de către un prieten și îngropat acolo. Cei doi își făcea veacul la groapa de gunoi, de unde procurau resturi care să le asigure traiul.

Miercuri, polițiștii au renunțat la căutări în haldă, existând pericolul de provocării unui incendiu.

„Activitățile de căutare de la groapa de gunoi au fost sistate din cauza pericolului pe care îl prezintă biogazul prezent în zonă. Acesta prezintă risc atât pentru persoanele implicate în activitățile de căutare, cât și de provocare a unui incendiu. Menționăm că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă activități specifice de căutare a persoanei dispărute”,  ne-a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Până la găsirea cadavrului, anchetatorii vorbesc doar despre un caz de dispariție, nu unul de omor.

Despre caz, în știrile Realitatea Oltului:

Crimă printre gunoieri, autoritățile caută cadavrul