Raci și fructe de mare, într-un festival culinar, la Slatina și Caracal

305

Începând de mâine la Slatina, iar de vineri la Caracal, până pe 27 ianuarie, cele două municipii ale Oltului vor găzdui Festivalul Racilor și Fructelor de Mare. Un festin culinar inedit, cel mai mare cu fructe de mare din România.

După festivaluri organizate în mai multe orașe mari ale țării, Taverna Racilor poposește spre finele acestei săptămâni și în Olt, organizând în cele două municipii cel mai mare festin cu fructe de mare din România.

Festivalul Racilor si Fructelor de Mare va fi organizat în premiera la Slatina în perioada 24- 27 ianuarie, pe esplanadă, între orele 11.00- 22.00, iar la Caracal în perioada 25- 27 ianuarie, pe platoul administrativ.
Cei cărora le plac fructele de mare sau le gustă pentru prima dată, vor putea găsi la festival, gătite, sute de kilograme de raci, creveti, caracatițe, calamari, scoici, rapane, paella, Homari, Red fish, Dorada, guvizi, Hamsie.