Românul cu cele mai multe partide în UEFA Champions League lansează azi Academia Răzvan Raț

587

După o carieră strălucităî de jucător, românul cu cele mai multe partide în UEFA Champions League, 57, fost căpitan al Naționalei și câştigătorul a 20 de trofee în carieră, printre care Cupa UEFA alături de Şahtior Doneţk, se-ntoarce pe meleaguri natale, înființând la Slatina o școală de fotbal. Astăzi, Răzvan Raț va lansa Academia ce-i poartă numele.

În anul 1998, Răzvan Raț se transfera de la “Școala de fotbal Nicolae Dobrin” la Rapid București. A urmat o carieră impresionantă la Echipa Națională (113 selecții) și la echipe de club importante – Sahtar Donetk, West Ham United, Rayo Vallencano, Paok Salonic.  După 15 ani petrecuți în străinatate, retras din activitate, acum Raț va pune la Slatina, oraș unde deține o bază sportivă, bazele unui nou proiect important pentru sectorul juvenil numit “ACADEMIA RĂZVAN RAȚ”.

Marele fotbalist a bătut palma cu antrenorul Dan Baciu, preluând Școala de Fotbal Luceafărul, pentru a dezvolta o școală de fotbal puternică. Proiectul va fi dezvăluit astăzi, Răzvan Raț organizând o conferință de presă pentru a vorbi despre planurile de a oferi cât mai multor copii șansa de a se pregăti în condiții cât mai bune pentru a face performanță și a-i călca pe urme.