Bărbatul care a agresat pe stradă o femeie în Slatina, PRINS și REȚINUT

615

În timp ce se întorcea de la serviciu sâmbătă la miezul nopții, o femeie a fost agresată de un individ pe o stradă din Slatina. Astăzi, agresorul a fost identificat și reținut în arestul IPJ Olt.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina- Biroul de Investigatii Criminale, cu sprijinul Directiei Politiei Locale Slatina, au identificat astăzi după-amiază bărbatul care sâmbătă noaptea a agresat o femeie pe o stradă din Slatina. Acesta are 38 de ani, este din comuna Movileni și a fost prins de oamenii legii.

 În cauză, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au dispus continuarea urmăririi penale față de bărbat, și împotriva acestuia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul zilei de mâine, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina pentru luarea măsurilor legale ce se impun.”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Atacatorul a lovit-o pe femeie la intersecția străzilor Plevnei cu Cuza Vodă, aceasta declarând că ar fi încercat să-i fure geanta, reușind să fugă apoi cu un autoturism. Femeia a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, nefiind transportată la spital.