Studenții olteni, ofertați cu job-uri pe timpul vacanței de vară. AJOFM Olt organizează selecție

45

Studenții care au domiciliul în județul Olt sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județ sunt ofertați de către un angajator german cu 30 de locuri de muncă pe perioada vacanței de vară în domeniul hotelier- gastronomic.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară, pe o perioadă de minim 2 luni. Înregistrarea se va desfășura până pe data de 14 februarie, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.

„Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.”, explică Elena Țane, consilier Eures în cadrul AJOFM Olt.

Studenții care au domiciliul în județul Olt sau învață la o facultate din județ pot solicita informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora consilierului EURES al agenției oltene de șomaj- str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Slatina, telefon: 0249 411 002.