Angajații Primăriei Slatina muncesc cu o oră în plus. La fel și cei ai ITM Olt

93

Mini-vacanțele de Sărbători se recuperează de către majoritatea bugetarilor în această perioadă. Printre instituțiile oltene la care a fost prelungit programul de lucru se numără și Primăria Slatina și ITM Olt.

Zilele libere de 24 și 31 decembrie 2018 se recuperează la Primăria Slatina în această perioadă prin prelungirea programului zilnic de lucru. Recuperarea a început pe 7 ianuarie și se va termina pe 30 ianuarie, inclusiv, în acest interval programul fiind: de luni până joi – 8.00- 17.45 (pauză d emasă 12.00- 12.15), vineri- 8.00- 15.00 (fără pauză de masă).

Program prelungit au și angajații ITM Olt, în timp ce pentru cei de la Prefectura Olt, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt și Serviciul Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple Olt astăzi a fost ultima zi de recuperare, programul acestor instituții fiind prelungi cu cât două ore în perioada 7- 10 ianuarie și 14- 17 ianuarie.

Anul acesta, bugetarii se vor bucura de 10 zile libere, cinci sărbători legale căzând în zile de week-end, după primele două zile din acest an în calendarul sărbătorilor legale 2019 figurând: 24 ianuarie (joi) – Ziua Unirii Principatelor României sau Mică Unire, 26 aprilie (vineri) -Vinerea Mare, 28 aprilie (duminică) – Paştele, 29 aprilie (luni) – A două zi de Paşte, 1 mai (miercuri) – Ziua Muncii,1 iunie (sâmbătă) – Ziua Copilului, 16 iunie (duminică) – Rusalii, 17 iunie (luni) – A două zi de Rusalii, 15 august (joi) – Adormirea Maicii Domnului, 30 noiembrie (sâmbătă) – Sfântul Andrei, 1 decembrie (duminică) – Marea Unire, 25 decembrie (miercuri) – Crăciun și 26 decembrie (joi) – Crăciun.

Pe aceeași temă:

Program prelungit la Finanțe