Accident provocat de o șoferiță în zona Brebeni, cu o victimă

590

În această dimineață, o șoferiță din comuna teleormăneană Crângeni a provocat un accident rutier pe DJ 546, victimă fiind un pasager din mașina căreia i-a pierdut controlul lovind un alt autoturism ce se deplasa din sens opus.

Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe raza județului Olt, pe DJ546, în afara localității Brebeni. „Din primele cercetări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că în această dimineață, o femeie, de 42 de ani, din com. Crângeni, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546,   în afara localității Brebeni, la efectuarea virajului la stânga, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum( respectiv carosabil acoperit cu polei) și a pierdut controlul asupra direcției de mers. Autoturismul a pătruns pe sensul opus, de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar, de un bărbat, de 37 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea unui pasager din primul autoturism.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Niciunul dintre conducători nu a consumat alcool, potrivit alcool testului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.