Nu e greu să faci bine, ne arată o asociație din Caracal. ONG-ul a adus dotări noi la Spitalul Caracal, ajutoare pentru nevoiași și alte campanii ce schimbă destine

1030

Perne, pilote, lenjerii, paturi, scaune, uniforme pentru personalul medical, grup sanitar la Blocul Operator, frigidere la Chirurgie și Oncologie, ecograf pentru Maternitate, cadouri pentru pacienți, jucării și haine pentru copii nevoiași, ajutoare pentru familii sărace, acoperiș pentru blocul de locuințe Carpați – sunt doar câteva exemple de realizări pe care, împreună cu oameni de bine, o asociație din Caracal le-a înfăptuit, demonstrând că atunci când se vrea, se poate, și că împreună ne putem face viața mai frumoasă, putem schimba destine.

“Nu e greu să faci bine, totul e să vrei!”, ne demonstrează o asociaţie din Caracal, formată din membrii Grupului de Iniţiativă Local, cre ne arată ce înseamnă să fii certățean responsabil, să te implici pentru o viață mai bună a comunității și cât de mult contează să nu le întorci spatele celor aflați în nevoi. Iar zi de zi, Future Impact face mai bună viața locuitorilor din Caracal.

Asociaţia Future Impact a luat naștere în procesul de dezvoltare comunitară demarat de proiectul „zefiR. Împreună pentru puterea de acțiune”, în anul 2013. Asociația s-a implicat în scrierea și implementarea de proiecte, una dintre acţiunile demarate fiind realizarea unui acoperiş nou pentru blocurile de locuinţe din Caracal destinate familiilor nevoiaşe, situate la ieșire din municipiu spre Slatina- primele blocuri construite în localitate, în anul 1940. Tot ei s-au implicat în campanii de curățenie sau strângând jucării și haine pentru copii nevoiași, au ajutat familii nevoiașe, iar în ultimul timp principala țintă a proiectelor a fost Spitalul municipal Caracal.

Secția de Oncologie are acum perne noi, pilote, iar în curând va avea și lenjeriile pentru paturi, Blocul Operator are baie nouă, scaune, uniforme pentru personalul medical, campanii derulându-se și pentru cumpărarea a 25 de paturi noi la Oncologie, frigidere la Chirurgie și Oncologie, dar și pentru achiziționarea unui ecograf pentru Maternitate, la Spitalul Municipal Caracal existând un singur ecograf care deservește toată unitatea medicală, iar cozile sunt infernale și femeile însărcinate nu pot fi monitorizate la timp.

Pentru a continua să facă fapte bune, asociația a făcut apel pentru voluntari care să se adauge echipei sau deschiderea oamenilor care doresc să dea o mână de ajutor pentru realizarea campaniilor. “FII TU ÎNSĂȚI SCHIMBAREA PE CARE VREI SĂ O VEZI ÎN LUME (Mahatma Gandhi). Vino și tu în echipa FUTURE IMPACT și împreună să încercăm să schimbăm destine! Fă și tu o faptă bună și donează, avem nevoie de ajutor ca să putem ajuta! Poți de asemenea să redirecționezi 2% din impozit către Asociația Future Impact! Contactati-ne la tel: 0765163032, orice ajutor contează!!! Așteptăm în continuare donații, cei care vreți să dați o mână de ajutor o puteți face la sediul nostru din str. Lotrului nr.45 sau în contul deschis la BRD: RO77BRDE290SV65658762900. Mulțumim anticipat, oameni cu suflet frumos! Mulțumirile noastre se îndreaptă și către donatorii noștri care prin bunătatea lor au făcut posibil ca aceste lucruri bune să se întâmple!”, este apelul președintelui Maria Patriche.