TRAGEDIE O fetiță a murit, iar fratele ei se află în comă, după un incendiu

122

O fetiţă de 3 ani a murit, şi fratele ei, de 4 ani, a fost rănit într-un incendiu provocat chiar micuți. Tragedia s-a produs într-un bloc din Bacău și s-a produs ca urmare a folosirii chibritelor de către micuți. Ei s-au jucat cu chibriturile şi au aprins o saltea. Flăcările s-au extins rapid în tot apartamentul. Din fericire frățiorul lor de doar 4 luni a fost salvat la timp de tată.

Incendiul a fost anunțat la 112 chiar de tatăl micuților, aflat prin vecini. Aceștia au fost primii care au încercat să dea o mână de ajutor până la venirea salvatorilor. Primul care a intrat în locuința cuprinsă de flăcări a fot tatăl copiilor. el l-a salvat pe mezin și a încercat să-i caute pe copii mai mari. Aceștia au fost găsiți în baie unde se refugiaseră din calea flăcărilor. Ambii au fost intoxicați grav cu fum. În cele din urmă fetița, de doar trei ani, a decedat, iar frățiorul ei, cu un an mai mare, a intrat în comă. Medicii încearcă acum să-l mențină în viață.

Pompierii susțin că focul a fost provocat chiar de cei doi copii care, jucându-se cu chibritele, au dat foc unei saltele.