Bărbat dispărut din noiembrie, căutat ACUM în groapa de gunoi a Slatinei, cu excavatoare și câini. Criminalul dă indicații

239

Cu câini și excavatoare, la indicațiile criminalului, polițiștii caută în groapa de gunoi a Slatinei trupul unui bărbat.

Gigel Crăciun, în vârstă de 41 de ani, a dispărut pe 4 octombrie, familia sa sesizând abia pe 25 noiembrie dispariția la poliție. Acum, trupul bărbatului este căutat printre gunoaie la halda Slatinei, criminalul fiind cel care le arată anchetatorilor locul unde a ascuns cadavrul.

„Noi facem deocamdată verificări într-un dosar de dispariție. Familia a sesizat că persoana dată dispărută ar fi fost omorâtă și îngropată. Noi avem obligația să verificăm și această ipoteză. Persoana indicată de familie ca fiind autorul presupusei crime a fost audiată. Deocamdată nu putem vorbi de un dosar de crimă. În situația în care se va confirma această ipoteză, la fața locului vom trimite un procuror”, a declarat pentru Realitatea Oltului prim-procurorul Anca Anuța, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Presupusul criminal este o persoană care-și face veacul la halda de gunoi.

Revenim cu amănunte!