Ziua satului Negreni, organizată de Premium Porc cu concurs de poezii dedicate porcului, premii, muzică și voie bună

344

Duminică, 13 ianuarie, va fi mare sărbătoare în loclaitatea scorniceșteană Negreni. Pentru al treilea an consecutiv, Compania Premium Porc Negreni, parte a grupului de companii Premium Porc, organizează „Ziua Satului Negreni”, acordând premii în electronice și electrocasnice, iar atmosfera fiind întreținută cu pomana porcului, muzică și voie bună.

Grupul de companii Premium Porc realizează duminică cea de-a III-a ediție a evenimentului “Ziua Satului Negreni”. Evenimentul realizat în parteneriat cu Primăria Scornicești va avea loc în centrul localității, începând cu 11:00.

Un frigider, un televizor, un aspirator, cuptor cu microunde, fier de călcat și tigaie sunt premiile puse în joc la concursul inedit destinat localnicilor. Participanții trebuie să compună o poezie cu 2-4 strofe, pe care să o dedice porcului și care să conțină următoarele cuvinte cheie: ”Premium Porc”, ”Negreni”, ”odă porcului”, ”premii cu sacul”.

„Conform tradiției, la ”Ziua Satului Negreni” bucătarii din cadrul „Frăției Ceaunelor” vor servi tuturor participanților pomana porcului, iar primii 250 dintre localnici vor primi câte o cană personalizată. Muzica și voia bună sunt asigurate de către Taraful ”Mircea Enache” din Morunglav. De asemenea, la petrecerea de la ”Ziua Satului Negreni” va evolua și Ansamblul ”Călușul” din Scornicești – instructor coregraf – Nelu Ene. Spectacolul va fi prezentat de către Romică Prioteasa.”, anunță Georgiana Vlad,specialist comunicare Premium Porc Group.