Primăria Slatina a scos în stradă 18 utilaje și 40 de oameni

83

Mobilizare ca la carte în Slatina, unde administrația municipală acționează în forță pentru a ține piept zăpezii. 18 utilaje și 40 de oameni au fost scoși în stradă, iar 60 de tone de nisip și sare au ajuns pe carosabil.

Ninge la Slatina iar stratul de zăpadă era în această dimineață, potrivit ANM, de 12cm. Pentru a face față vremii, administrația munciipală acționează în forță, cu precădere în fața instituțiilor și unităților de învățământ.

„Având în vedere condițiile meteorologice, Primăria Slatina a mobilizat încă de seara trecută în jurul orelor 21, firmele care se ocupă de deszăpezirea orașului în vederea acționării cu 18 utilaje în toate zonele Slatinei, atât pe străzi cât și pe trotuare. Angajații Salubris și Dezvoltare Urbană au acționat pe tot ce înseamnă arterele municipiului, cu mai multă insistență pe partea de pantă, să nu apară probleme. Avem o cantitate de 60 de tone de sare plus nisip care s-a dat prin oraș. Cu clorură nu se acționează pentru că nu avem temperaturi foarte scăzute. Avem un număr de 40 oameni cu două schimburi, de la Dezvoltare Urbană care acționează pe trotuare și în zona școlilor iar cei de la Salubris acționează tot în zona trotuarelor dar și a instituțiilor.„, a transmis Primăria Slatina.

Primăria transmite cetățenilor că orice problemă poate fi semnalată pe numerele de telefon: – 0249/ 954, 0249/ 422 245, 0349/ 883 953, numere puse la dispoziția cetățenilor de către Poliția Locală în vederea soluționării acesteia.