Emilia Dorobanțu, jurat la show-ul de talente „Cântă acum cu mine”

293

După Vocea României, Emilia Dorobanțu și Loredana Groza fac din nou echipă: vor juriza un nou show de talente, ce va fi lasnat de Pro TV.

Olteanca Emilia Dorobanțu își continuă ascensiunea în carieră, bucurându-se nu numai de dragostea publicului, ci și de aprecierea unor nume mari din muzica românească. După calitatea de concurent, unde a demonstrat că este una dintre vocile de valoare ale Român iei, acum a fost aleasă și jurat. Ea a fost aleasă în primul lot de jurați, din 100 ai noului show de talente „Cântă acum cu mine”, al cărui jurat principal va fi loredana Groza. Echipa Loredanei este compusă din nume din industria muzicală, oameni de online, actori, entertaineri sau profesori de canto. Primele nume selectate au fost date publicității: vloggerița Andra Gogan, Tibi Scobiola (finalistul lui Smiley in cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vocea Romaniei”), Răzvan „Krem” Alexe (finalist „Românii au talent”), Julie Mayaya (Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs „Vocea României”), Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Maria Răducanu, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă.

Show-ul îl va avea pe Cabral prezentator, iar marele premiu pus la bătaie va fi de 50.000 de euro.  Formatul emisiunii prevede ca un concurent să cânte pe scenă în fața unui public format din 100 de jurați; dacă un jurat apreciază concurentul, se ridică în picioare și începe să cânte împreună cu el, provocarea fiind de a ridica în picioare toți cei 100 de jurați, care nu vor judeca doar voce, ci întreaga reprezentație, elementul cheie fiind atmosfera pe care participanții reușesc să o creeze pe scenă.

Considerată o demnă urmașă a Mariei Tănase, deși are doar 25 de ani, olteanca Emilia Dorobanțu, a cărei voce de aur a plasat-o în rândul celor mai îndrăgite și apreciate soliste de folclor ale țării, s-a născut  în Curtișoara și a devenit cunoscută cu piesele de referință „Pune hamul, Nicolae” și „Venii de la Olt încoa’”. Este laureata celor mai importante festivaluri de folclor din ţară, a trecut de exigenta selecţie a realizatorilor TVR şi Radio România, a îmbrățișat cariera de prezentator la Favorit TV şi, deși cântă folclor, a studiat canto clasic la Universitatea de Muzică Bucureşti. Și-a început cariera la Ansamblul de dansuri populare „Flori de măr“ din Curtişoara.