FOTO/ Accident cu 8 victime la Saru. Un bărbat a ajuns la spital

3199

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul acestuia, lovind lateral un altul ce se deplasa în același sens, pe banda unu de mers, ambele mașini în care se aflau 8 persoane părăsind carosabilul.

Pompierii SMURD Balș au intervenit, pe Drumul European 547, în zona Pădurea Sarului, la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau opt persoane. Norocul a făcut ca în trafic în acea zonă să se afle un pompier mehefdințean, care a acordat îngrijiri medicale până la sosirea colegilor olteni.

„Înainte de sosirea echipajului SMURD, colegul nostru Plutonier adjutant Liciu Gabriel, subofițer operativ în cadrul ISU Mehedinți, aflat în trafic în zona în care s-a produs accidentul, a acționat pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului.  Colegul nostru a acordat o atenție deosebită unui pasager, în vârstă de 30 de ani, aflat în stare de inconștiență.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Paramedicii SMURD au evaluat toate victimele, le-au asistat la fața locului, șapte refuzând transportul la spital, iar pe bărbatul în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, dezorientat și confuz, cu traumatism la membrul superior stâng și excoriații la nivelul feței l-au transportat la UPU Slatina.

În urma coliziunii laterale a celor două autoturisme ce au fost proiectate în afară părții carosabile, în  zonă s-au mai produs trei tamponări, fără victime.