Bebelușii noului an s-au născut la Maternitatea Slatina. Vezi cine a adus pe lume primul nou-născut al lui 2019

620

Trei  mămici din județul Olt au avut parte de un cadou în prima zi a Anului Nou. Ele au adus pe lume, la Maternitatea Slatina, câte un bebeluș perfect sănătos. Cu o singură excepție, toate se află la prima naștere și abia așteaptă să ajungă acasă cu minunile apărute în viața lor.

Robert este primul venit pe lume în 2019, în județul Olt. El s-a născut la maternitatea din Slatina și a fost adus pe lume de o tânără din comuna Icoana, aflată la prima naștere.

,,A fost greu, dar a meritat. Când l-am ținut în brațe prima dată am simțit o bucurie greu de descris. Mă bucur că sunte bine, și eu și bebelușul, și abia așteptăm să mergem acasă,, a spus Maria Joia, mama primului născut al noului an.

La Maternitatea Slatina la cumpăna dintre ani nu a venit pe lume niciun bebeluș. În prima zi a noului an, însă, medicii au adus pe lume trei băieți, cu toți primind nota maximă la naștere.

,,Prima naștere a avut loc la puțin timp după ora șapte. E vorba de un băiețel de cca 2,5 kilograme. La scurt timp s-au mai născut alți doi copii, ambii băieți.Cu toții sunt sănătoși,, a declarat Lucica Alexe, șef Secție Neonatologie SJU Slatina.

La celelalte maternități din județ nu s-a înregistrat nicio naștere in ultimele trei zile. Numărul nou-născuților în prima zi a acestui an în spitalele din Olt este mai mic decât cel de anul trecut cânt pe lume au venit șase bebeluși.