FOTO/ DGASPC Olt, dublă premiată a ministerului ca EXEMPLU DE BUNE PRACTICI

625

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt a fost premiată vineri, de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, de două ori, în cadrul unui concurs organizat în contextul aniversării Centenarului Marii Uniri, sub numele „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România”.

Directorul DGASPC Olt, Rădița Piroșca, a fost vineri de două ori premiată, în numele instituției pe care o conduce, în cadrul festivității de premiere organizată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale pentru concursul „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România”.   Printre cei 100 de furnizori de servicii sociale acreditați, din mediul public și privat, premiați pentru bune practici, DGASPC Olt a fost ales un bun exemplu de urmat la nivel național și de alte instituții pentru serviciul de tip rezidențial de la Casa de Tip Familial Sfânta Elena Corabia și centrul rezidențial permanent Centrul de Integrare pentru Terapie Ocupațională Drăgăneștui- Olt.

„Concursul „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România” s-a adresat furnizorilor de servicii sociale publici și privați care au înființat și dezvoltat servicii sociale,  considerate modele de bună practică în domeniul în care activează și care au reușit cu  profesionalism, responsabilitate și tenacitate să îmbunătățească calitatea serviciilor sociale  oferite. DGASPC Olt, este printre câștigători! Pentru ca am ales sa nu mai fim o instituție ci, o mare și frumoasă familie! Felicitări, dragii mei colegi !!!”, a notat directorul Piroșca.

Concursul a fost organizat în perioada 6 noiembrie – 7 decembrie. Modelele de bune practici premiate cu această ocazie vor fi publicate, ulterior, într-un ”Ghid de bune practici pentru 100 de servicii sociale în România în anul 2018 – Anul Centenar al Marii Unirii”.