Vremea rea se-ntoarce. Vezi ce anunță meteorologii pentru week-end

146

Ninsori, lapoviță, ploi, polei și vânt sunt fenomenele anunțate pentru acest sfârșit de săptămână de către ANM, începând din această seară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă o informare meteorologică privind starea vremii la acest sfârșit de săptămână, anunțând precipitații importante cantitativ. Pentru Oltenia, meteorologii anunță precipitații mixte și polei, Oltul nefiind vizat de coduri.

Pentru intervalul 14 decembrie, ora 19.00 – 16 decembrie, ora 18.00, ANM anunță că „aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde cea mai mare parte a țării. În noaptea de vineri spre sâmbătă (14/15 decembrie) vor fi mai ales ninsori. Din a doua parte a zilei de sâmbătă (15 decembrie) în Dobrogea va ploua, iar în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei și local în Transilvania vor fi precipitații mixte și se va forma polei. Local, precipitațiile vor fi importante cantitativ.”

Pentru vestulși nordul Olteniei se anunță ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă și intensificări ale vântului.