VIDEO/ Bărbat MORT la Vâlcele. Salvatorii l-au resuscitat fără rezultat

1221

Circa 50 de minute s-au luptat echipajele ISU Olt să salveze viața unui bărbat din comuna Vâlcele, găsit în stop cardio-respirator, după ce locuința i-a luat foc de la un cuptor electric nesupravegheat. Omul a fost declarat decedat.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Vâlcele, la o persoană aflată în stare de inconștiență, posibil intoxicat cu fumul de la incendiul care i-a cuprins bucătăria. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

“La sosirea echipajelor, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Au fost executate manevre aproximativ 50 de minute, fără rezultat favorabil, bărbatul fiind declarat decedat. Concomitent cu acțiunile echipajului medical, pompierii au executat o recunoaștere și au constatat faptul că în bucătăria locuinței s-a produs un incendiu. “, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În urma incendiului au ars materiale textile, mobilier și obiecte electrocasnice. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un cuptor electric lăsat în funcțiune, nesupravegheat.