Constantin Gaciu nu se lasă: voi expune în fața Consiliului Județean cele 150 de trofee și premii

445
Festivalul Național-Marin Ghiocel (MARELE PREMIU CONSTANTIN GACIU)

Fără nici măcar o strângere de mână din partea autorităților județene drept recompensă pentru rezultatele de excepție înregistrate în acest an și ignorat la Gala premiilor anuale de către CJCPCT Olt, artistul Constantin Gaciu a hotărât să -și prezinte public rezultatele obținute printr-o expoziție de trofee în fața CJ Olt, făcând apel către cei care reprezintă cu cinste tradițiile oltene să i se alăture.

“O să mă duc în fața Consiliului Județean cu cele peste 150 premii și Trofee obținute reprezentând județul Olt. Nu doream neapărat premiu, dar macar un tf sau o strîngere de mînă .Oare nu merit, ce ziceți? Oricum nu mă așteptam .O să mă duc cu premiile și trofeele în fața Consiliului Județean , să fac o expoziție … Și am să invit și conducerea să le cînt Balada Anul 907′. Constantin și Cosmin Gaciu vor promova folclorul și tradiția neamului nostru mereu!”, a anunțat artistul.

Hotărât să-și prezinte rezultatele care fac cinste județului și conducerii administrative a Oltului, dar și celor care conduc cultura din județ, Gaciu face apel și la alți artiști care doresc să arate că sunt mândri că sunt olteni să i se alăture în acțiunea gândită nu ca o nemulțumire sau protest, ci ca o promovare a valorilor culturale oltene.

Anul acesta, Constantin Gcaiu a obținut locul doi în cadrul concursului Vedeta Populară-TVR, Premiul 1 Festivalul Național Lică Militaru, MARELE PREMIU Festivalul Național Marin Ghiocel -Giurgiu, Festivalul Călușul- Slatina, Festivalul Internațional Cântecele Munților-Sibiu și a reprezentat cu mândrie județul în spectacole la Muzeul Satului, Muzeul Țăranului -București, Radio România, posturi naționale tv și multe alte manifestări culturale.

Pe aceeași temă:

Gala premiilor, contestată. Un artist al Oltului le dă „peste nas” șefilor de la cultură: Promovați valorile, nu fiți pe interese!