Ambulanța a scos la concurs posturile șoferilor aflați sub control judiciar

307

Cu interdicție de a-și desfășura activitatea pentru 13 ambulanțieri și alți doi acuzați în același dosar de delapidare, SJA Olt a scos la concurs posturile pentru a-și putea desfășura activitatea până când se va clarifica situația angajaților de la substația Corabia.

15 posturi de șoferi autosanitară II a scos ieri, așa cum anunțase, Serviciul de Ambulanţă Olt, temporar, pe perioada suspendării contractelor individuale de muncă ale titularilor posturilor. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de bacalaureat/diplomă de absolvire a liceului; permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B şi C; diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier cf. O.M.S, privind înfiinţarea Şcolii de Ambulanţieri; 3 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 decembrie 2018, ora 15:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 28 decembrie 2018, ora 09:00: proba scrisă; 04 ianuarie 2019, ora 09:00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului de Ambulanţă Olt situat în Slatina, str. Aleea Tineretului, nr.1A, telefon 0249/43.33.02, int. 213.

Despre caz:

VIDEO Procurorul de caz dezvăluie cum furau ambulanţierii din Corabia combustibilul