Junele Comănescu s-a dus la „școala” de… primari

291

Țintind fotoliul de edil al capitalei Oltului, junele liberal Ionuț Comănescu se școlește în ale administrației publice, învățând de la specialiști strategii și concepte care să-l ajute să-și facă bine lecția odată intrând în lupta pentru primărie.

Liberalul Ionuț Comănescu ia în serios provocarea de a fi desemnat candidatul partidului la fotoliul de edil al Slatinei și se pregătește să nu fie prins de către Emil Moț cu lecția neînvățată dacă va ajunge față în față cu actualul primar sau un alt candidat social-democrat în cadrul unei dezbateri electorale. Așa că în acest week-end a studiat strategii care ar putea aduce Slatina la concurență cu Clujul.

„În weekendul ce tocmai s-a încheiat ne-a fost prezentată, de către profesorul Călin Hințea, strategia de dezvoltare a unui oraș cu adevărat european, cu cel mai ridicat nivel de trai din România și locul spre care toți tinerii doresc să migreze, Cluj-Napoca. Am identificat, în prezentări, foarte multe soluții la problemele din administrația locală și îmi doresc să reușim să le implementăm și la Slatina”, a mărturisit Comănescu pe pagina de socializare.

Liberalul a mai primit sfaturi și de la Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, de la care a învățat despre conceptul de SmartAdministration.