Irlandezii caută 72 de îngrijitori persoane și asistenți sociali și medicali

45

Trei angajatori irlandezi oferă prin intermediul rețelei Eures zeci de locuri de muncă pentru asistenți sociali și medicali și îngrijitori de persoane. Oltenii interesați se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt până în ultima zi a anului.

Între 7.85- 8.50 lire sterline oferă un angajator irlandez celor interesați să lucreze cu persoane care au nevoie de îngrijire. Se caută 50 de îngrijitori persoane, iar angajatorul plătește zborul către Marea Britanie, transportul către casele pacienților și parțial cazarea pentru primele 6 luni. Contractele de muncă sunt pe perioadă nedeterminată, 31 decembrie fiind data expirării ofertei.

Un alt angajator din Irlanda caută 10 îngrijitori persoane care să aibă experiență în lucrul cu persoanele cu dizabilități intelectuale/autism,  absolvenți ai unui modul de asistență medicală sau similar, competențe informatice și permis de conducere. Salariul oferit este între 12.27 și 14.02 €/oră. Se lucrează 39 ore/ săptămână. Aceeași firmă caută și 10 asistenți sociali pentru aceeași categorie de persoane – cu tulburări de autism și dificultăți intelectuale, oferind salariu între 13.31 și 15.48 €/oră.

Ultima ofertă irlandeză în acest domeniu este pentru doi asistenți medicali care să desfășoare activitate  într-un centru medical din Mayo având 41 de paturi. Salarizarea se ridică la 31.000 euro anual.