FOTO / VIDEO Mai multe firme din Slatina fără curent electric din cauza unui incendiu

181

Firmele din zona Cireașov din Slatina au rămas fără energie electrică în această dimineață din cauza unui scurt circuit produs la un transformator. Echipele de la Distribuție Oltenia intervin pentru remedierea situației, Nu există estimat un timp pentru reluarea furnizării energiei electrice.

Scurtcircuitul la transformator s-a produs în jurul orei 9.00, el fiind sesizat de angajații unei firme, în curtea căreia se afla. Ei sunt cei care au sunat la 112 dar și la operatorul de energie electrică.

,,Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, acționează în municipiul Slatina, strada Cireașov, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență la un transformator electric stradal. La fața locului acționează și o echipă a operatorului de distribuție a energiei care a întrerupt alimentarea cu energie electrică în zonă. În urma evenimentului nu au rezultat victime,, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.