Angajări la Primăria Osica de Sus

421

Administrația comunei Osica de Sus a scos la concurs ccicni posturi pe perioadă nedeterminată, cocnursul urmând a fi organizat peste circa două săptămâni de zile.

Primăria Osica de Sus recrutează administrator public, director cămin cultural, agent agricol și doi șoferi. Concursul se va organiza pe 19 decembrie – probele scrisă și practică (șoferi), iar pe 21 – proba interviu.

Pentru postul de administrator public, primăria impune condiții de studii superioare, vechime în administraţia publică – minimum 10 ani și permis de conducere categoria B, iar pentru cel de director al căminului cultural se cer doar studii medii, fără a fi impusă condiție de vechime.

Studii medii/superioare ăn domeniul agricol și vechime în specialitate de minimum 1 an trebuie să aibă candidații care optează pentru postul de agent agricol, în timp ce pentru postul de şofer transport preşcolari şi elevi se cer studii medii/profesionale, permis de conducere categoria B, C, D, E, atestat pentru transportul rutier de persoane și cunoştinţe minime de mecanică auto, iar pentru cel de șofer studii medii/profesionale, permis de conducere categoria B şi C și cunoştinţe minime de mecanică auto.