Mihai Niță: N-am purtat nicio discuție cu nimeni pentru a trece la Pro România. Departe de mine acest gând!

169
Deputatul Mihai Niță

Deputatul de Olt și președinte al ALDE Olt Mihai Niță infirmă zvonurile care-l plasează alături de noul partid al lui Victor Ponta și viitor lider al organizației Pro România Olt.

Zvonul că liderul lor ar părăsi partidul și s-ar alătura echipei Ponta a stârnit îngrijorare în rândul ALDE Olt, dar și la nivel național unde PSD și ALDE tocmai au pierdut majoritatea parlamentară în Camera Deputaților, după ce patru parlamentari au trecut la Pro România. Deputatul Mihai Niță îi liniștește pe liberal-democrați, declarând că rămâne în echipa pe care a reușit să o facă puternică la Olt.

“N-am avut nicio discuție cu domnul Bănicioiu, nici nu ne cunoaștem! Daniel Constantin nici nu mă salută de luni bune, după ce prin primăvară mi-a reproșat că  nu vreau să fiu alături de el. Până la această oră, nu am purtat nici cea mai mică discuție cu nimeni de la Pro România. Nu știu de unde aceste zvonuri, care chiar mă deranjează și îmi bulversează oamenii. Am făcut o echipă puternică la ALDE Olt pe care nu o voi părăsi. Repet: nu am avut nicio discuție, nu m-a întrebat nimeni!”, a declarat deputatul Niță, pentru Realitatea Oltului.