Corul Național de Cameră „Madrigal” concertează la Slatina. Biletul 50 de lei

90

Magia sărbătorilor de iarnă va fi adusă la Slatina de cel mai longeviv ansamblu coral național. Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” va susține în cadrul Turneului Extraordinar de Crăciun 6 concerte, alături de 1000 de copii din Programul Național „Cantus Mundi”, printre orașele de „popas” figurând și capitala Oltului.

În organizarea Consiliului Județean Olt și a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt, vineri 14 decembrie, la ora 19,00 la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina va avea loc concertul extraordinar de Crăciun al Corului Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin.

“Publicul va putea asculta cele mai frumoase cântece specifice sărbătorii Nașterii Domnului atât din repertoriul românesc cât și din repertoriul internațional. Vor mai participa coruri de copii din Programul Național Cantus Mundi și copii din județul Olt. Biletele se vor putea achiziționa de la Casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu din Slatina începând de vineri 7 decembrie 2018, ora 16,00. Prețul unui bilet este de 50 (cinci zeci) lei.”, anunță Valeru Ciurea, consultant artistic CJCPCT Olt.

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” este o emblemă a vieții muzicale românești și universale, anul acesta aniversând 55 de ani de activitate neîntreruptă.