Au rămas sub cerul liber la -10 grade, după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu

193

O familie din satul Comanca a rpmas sub cerul liber în plină iarnă după ce locuința le-a fost distrusă într-un incendiu. Locuința a luat foc după ce scântei de la jarul din sobă au ajuns pe mai multe lucruri aflate în apropiere.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar proprietarul locuinței, la scurt timp după ce a revenit în camera de locuit și a observat flăcările. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și membrii unui echipaj SMURD.

Potrivit ISU Olt, la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la bunurile din două camere de locuit.

,,Pompierii au acționat aproximativ două ore și au lichidat incendiul înainte ca acesta să cuprindă întreaga locuință. Au ars acoperișul casei pe circa 90 de metri pătrați, 12 metri pătrați de planșeu și bunurile din cele două camere”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

DIn fericire, proprietarul locuințșei nu a fost rănit în incendiul care i-a distrus locuința și l/a lăsat sub cerul liber la -10 grade.

Pompierii susțin că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă.