VIDEO / Nesimțire fără margini! Oamenii lui Mălin Bot au încercat să profite de necazul sătenilor din Rusănești

1094

La nici două ore de la plecarea medicilor veterinari și a forțelor de ordine din Rusănești, când părea că lucrurile s-au liniștit, tensiunile au reapărut. Ele au fost reaprinse de câteva zeci de membri #rezist din Craiova care, în drumul lor spre Alba Iulia, unde și-au propus să sărbătorească Marea Unire prin ură, s-au oprit în comuna olteană. Înarmați cu tehnica de luptă specifică ,,activității,, lor, aceștia au mărșăluit pe străzile localității și au scandat lozinci anti-PSD în fața primăriei din localitate.

Din fericire, acești indivizi fără ocupație nu au reușit să implice în protestul lor prea mulți localnici, după cum se poate deduce chiar din imaginile postate de ei.

Oricât de gravă ni s-ar părea proasta gestionare a situației de la Rusănești de către autoritățile responsabile, ceea ce au făcut acești indivizi fără scrupule este incalificabil.

Gestul acestora de a profita de necazul unor oameni în lupta lor absurdă cu Puterea ar trebui să dea multora de gândit.

Nimeni nu spune că nu există vinovați pentru situația creată la Rusănești(autoritățile care au luat măsuri în mare parte doar pe hârtii, ziariștii care nu au fost suficienți de vigilenți pentru a verifica ce fac autoritățile cu scopul de a le trage de mânecă și chiar sătenii care au ignorat respectarea și a puținelor condiții dispuse de autorități) dar de aici și până la a da vina pe un partid, oricare ar fi el, și a-l face responsabil de răspândirea pestei porcine africane e cale lungă.

Rușine să vă fie!