10.000mp de teren predispus eroziunilor la Potcoava, transformat în pădure. Voluntarii, mobilizați de o clinică dentară

323

Sub sloganul “Fapte bune în fiecare zi“, Clinica Biodentis a demarat campania „Plantăm Viață”, mobilizând pe lângă elevii Liceului “Ștefan Diaconescu” din Potcoava și administrația locală mai mulți voluntari care doresc să participe la plantarea a 5000 de puieți de salcâm și paltin. Cei care doresc să ia parte la acțiune de pot înscrie pe pagina web a clinicii.

„Noi credem că fiecare dintre noi poate să schimbe comunitatea în care trăiește prin pași mici și îndreptați în direcția bună. De aceea, sloganul nostru este: “Fapte bune în fiecare zi“. Putem ajuta, putem contribui la schimbarea în bine pe care ne-o dorim, iar in același timp vom da un exemplu tuturor că putem da înapoi o parte din binele pe care îl primim. Campania Plantăm Viață este o inițiativă civică, prin care noi dorim să sprijinim comunitatea din județul Olt prin măsuri menite să ajute oamenii, comunitățile din care ei fac parte și nu în ultimul rând să aducă beneficii pe termen lung. Vă invităm să participați ca voluntari pentru împădurirea unei parcele de teren din Potcoava, acțiune ce se va desfășura vineri, 7 decembrie. Vă puteți înscrie completând formularul de pe site”, este invitația lansată tuturor de către reprezentanții clinicii.

Acțiunea se va derula la finele săptămânii viitoare, între orele 9:30 – 18:00, urmând a fi împădurită o zonă cu pericol real de eroziune, cu sprijinul liceului “Ștefan Diaconescu” Potcoava și al primăriei. Terenul este o parcelă de 10.000 mp, care va fi împădurit cu 5.000 de puieți de arbori.