De ce s-a oprit apa noaptea trecută, unde şi ce lucrări s-au făcut/ FOTO

54

Azi-noapte, când s- a oprit alimentarea cu apă potabilă în partea de sus a municipiului Slatina, echipele de intervenție de la Compania de Apă Olt au efectuat lucrari în patru zone ale orașului.

De aseară, ora 21.30 , şi până azi-dimineaţă la ora 5.30, la robinetele slătinenilor nu a curs strop de apă, iar la repunerea în funcțiune a sistemului de alimentare cu apă la mulţi consumatori apa a curs tulbure şi a avut fluctuații de presiune.

Lucrările ce au impus golirea totală a sistemului s+au efectuat în patru zone ale oraşului. Potrivit CAO, pe strada Ecaterina Teodoriu, blocul 17, scara E, s-a montat o vana și s-a făcut legătura cu rețeaua de apă de pe strada Drăgăneşti, scopul acestei lucrări fiind îmbunătățirea parametrilor hidraulici în zona cuprinsă între străzile Tunari, Crizantemei, Mărăști şi Garofiţei.  Pe strada Drăgăneşti, la Grădinița cu Program Prelungit nr.18, s-a montat un robinet pentru branşarea la rețeaua de apă a unui nou corp care se va construit. În zona Cornişei, intersecţie cu strada Pitești, s-a finalizat lucrarea care a avut ca scop mărirea presiunii apei potabile în zonă.  Pe strada Toamnei s-a înlocuit un hidrant.